Brandlucht verwijderen

Het neutraliseren van de brandgeur of brandlucht is een met de normale huis-en-tuin schoonmaakmiddelen een lastig of bijna onmogelijk karwei. Zorg er eerst voor dat alle roetdeeltjes of roetaanslag verwijderd zijn. Omdat de brandlucht ook vaak in poreuze materialen zit is het bijna ondoenlijk om alleen met een “sopje” deze brandgeur te verwijderen.  Daarom adviseren wij u de door brandlucht verontreinigde oppervlakken te behandelen met een hiervoor speciaal ontworpen enzymen oplossing. Dit neutraliseert de brandlucht of brandgeur op een snelle  en  natuurlijke wijze. Eventueel kunt u ook gebruikmaken van een speciale ozon generator.

EcoSmoke is een ontgeuringsproduct, speciaal ontwikkeld voor het ontgeuren van brandlucht en roet geuren welke het gevolg zijn van een brandschade. EcoSmoke wordt over de stankbron verneveld.
De enzymen breken vervolgens de stankmoleculen van de brand of rooklucht (brand- en roetgeur) af. EcoSmoke weet snel en efficiënt penetrante geuren van brandlucht af te breken en binnen enkele uren de lucht volledig te neutraliseren, zodat uw woning of kantoor weer begaanbaar is. U zult merken dat de brandlucht snel verdwenen zal zijn.

Ervaringen in het afgelopen jaar hebben geleerd dat EcoSmoke zich ook leent voor stookolieschades en het verwijderen van stank en muffe geuren in ondergelopen kelders e.d. Afhankelijk van de intensiteit van de stank zijn één enkele tot meerdere behandelingen afdoende.

 

Gebruiksaanwijzing:
In situaties waarin het van belang is dat de druppels EcoSmoke zeer diep in bepaalde materialen, zoals systeem-plafonds, spouwmuren, meubels, poly-ether-schuim etc., doordringen en tevens een verhoging van de relatieve vochtigheid niet is gewenst, verdient het aanbeveling te kiezen voor een vernevelsysteem dat een zo fijn mogelijke nevel geeft.

Samenstelling:

EcoSmoke bevat een mengsel van veel verschillende plantaardige enzymen, waardoor een breed spectrum aan geurcomponenten effectief behandeld kan worden

Toepassingen:
Brand & roet schade, rooklucht, stookolieschades, verwijderen stank en muffe geuren in ondergelopen kelders e.d.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.