Professioneel ontgeuren! Doe het zelf!!

U kunt voor veel geld een professioneel reconditionerings bedrijf inschakelen, maar u kunt het nu ook zelf gaan behandelen op exact dezelfde wijze als deze bedrijven de geur en stankproblemen voor u zouden behandelen. Deze bedrijven gebruiken namelijk na een grondige reiniging als laatste stap bijna altijd een enzymen behandeling of een ozon generator.

Beide methodes zijn gebasseerd op het feit dat zij de geur en stankproblemen afbreken en niet maskeren. Met maskeren wordt bedoeld dat er een frisluchtje, rozengeur ofzo, de stankgeur overheerst. Als het frisseluchtje verdampt of door openstaande ramen uit de ruimte verdwijnt zal de stank weer te ruiken zijn. Immers de bron van de stankoverlast is nog steeds aanwezig.

Ozon werkt als volgt. De chemische formule van lucht is O2 en de chemische formule van ozon is O3. Dit is een instabiele verbinding. Bijna idereen kent ook de geur van ozon. Dat ene zuurstof molecuultje bungelt er nu maar een beetje bij en zal snel een verbinding willen aangaan met de stankbron, zodat er weer O2 ontstaat.

Op deze wijze wordt de stank echt afgebroken en niet gemaskeerd zoals dat bijna bij alle geur middeltjes die in de winkels te koop zijn.

De frisse lucht die men na een hevige onweersbui buiten ruikt is namelijk ozon.

Ozon is goed te gebruiken bij:

!!! AANBIEDINGEN VAN OZON GENERATORS OP AMAZON.NL !!!!

De aanschaf van een ozon generator lijkt duur, maar in tegenstelling tot de gangbare middeltjes kunt een ozon generator keer na keer gebruiken.

Advies: De ozon behandeling moet in een afgesloten ruimte gebeuren (bv een auto). Na het uitvoeren van de ozonbehandeling  en vóór het betreden eerst goed ventileren!

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.