Sigaretten lucht uit uw auto verwijderen

U heeft een nieuwe auto gekocht maar helaas was de vorige eigenaar een kettingroker en nu stinkt uw nieuwe auto naar de sigaretten rook. Als u de juiste middelen gebruikt kunt u de tabaksgeur en de stank van sigaretten vrij eenvoudig uit de auto krijgen. De meeste luchtverfrissers maskeren de tabakslucht of de stank van sigaretten. Dat betekent dat wanneer de luchtverfrisser verwijderd wordt, de vervelende tabaksgeur weer terug komt. Als u de juiste werkwijze volgt en met de juiste middelen aan de slag gaat dan zult u merken dat u voor eens en voor altijd van de nare sigarettenlucht verlost zult zijn.

Wij adviseren u de volgende werkwijze te volgen. waarbij wij opmerken dat wanneer u met de “Franse Slag” schoonmaakt het eind resultaat navenant zal zijn.

  1. Leeg de asbakjes (indien aanwezig: vergeet niet de asbak bij de achterbank).
  2. Haal de matjes uit de auto en klop deze goed.
  3. Met behulp van een stofzuiger de matjes aan beide zijden grondig stofzuigen. Hoe grondiger – hoe beter.
  4. Reinig de matjes met een sopje klamvochtig of met een tapijtreiniger en laat ze daarna goed drogen.
  5. Maak de stoffen bekleding van de stoelen met een sopje klamvochtig schoon of gebruik ook hiervoor een tapijtreiniger.
  6. Reinig eveneens de vloerbedekking en vergeet niet de vloerbedekking onder de achterbank als deze opgeklapt kan worden.
  7. Reinig aansluitend het complete interieur van de auto met een fris sopje en bijvoorbeeld een cockpit spray.
  8. Behandel alle gereinigde delen met EcoCarEcoCar maskeert de geur niet, maar verwijdert de stank door middel van enzymen, zodat de nare geur niet meer terugkomt.
  9. Spuit wat EcoCar in de ventilatieopeningen en zet de ventilator van uw auto op recirculatie. Laat dit gedurende 30 minuten draaien.
  10. Wij adviseren u om het luchtfilter te vervangen of deze met EcoCar te behandelen.

OpmerkingEcoCar anti rook spray is speciaal ontwikkeld om onaangename geurtjes afkomstig van sigarettenrook en tabaksluchten op een biologische manier te verwijderen. EcoCar maskeert de geur niet in tegenstelling tot de meeste gangbare luchtverfrissers.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.