Urine geur van huisdieren verwijderen

Specialistische schoonmaak bedrijven krijgen behalve reinigings opdrachten betreffende een brandschade of een waterschade ook vaak een aanvraag voor het reinigen of verwijderen van . Deze urine geur, welke vaak wordt veroorzaakt door kattenurine, is met de huis-en-tuin schoonmaak middeltjes lastig te verwijderen. Deze middelen zullen de hardnekkige urine geur van huisdieren vaak maskeren door een lekker geurtje.

Professionel reiniginsmiddelen zullen de bron van de urine geur aanpakken, zodat in het algemeen de hardnekkige geur na één of twee behandelingen verdwenen is. Deze professionele reinigings middelen werken op basis van enzymen. Het schoonmaak middel zal een “cocktail” van de juiste enzymen bevatten zodat een breed spectrum aan geuren behandeld kan worden. De firma is gespecialiseerd in schoonmaak producten welke nare kattenpis luchtjes of urine geur van huisdieren kan verwijderen. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

 

Maak de urine vlekken in ieder geval niet schoon met ammoniak of chloorhoudende producten. Deze geuren zullen de katten en of honden aanmoedigen om weer op de zelfde plaats te gaan plassen. Bovendien mogen professionele schoonmaak bedrijven geen gebruik meer maken van reinigings producten op ammoniak of chloor basis. Dit om het gezondheids risico van de medewerkers die met deze producten werken te verkleinen.

Het wordt absoluut afgeraden om schoonmaakmiddelen te gaan mengen. Gebruik bijvoorbeeld nooit een zure reiniger in combinatie met een chloorbleekmiddel, omdat er dan chloorgas kan ontstaan dat schadelijk is voor de gezondheid. Omdat urine zuren bevat zal er bij het gebruik van een chloorbleekmiddel chloorgas ontstaan.

 

Een professioneel schoonmaak middel om urine lucht van huisdieren te verwijderen is UF2000 4Pets. Dit product is vervaardigd op basis van platen extracten en bevat eveneens enzymen. Deze enzymen zullen de urine lucht van uw huisdier afbreken is veilig te gebruiken in de nabijheid van dieren en kinderen. Dit product is uitvoerig getest en veilig bevonden (oog en huid irritaties). is meer bedoeld om urine geuren te verwijderen op plaatsen waar geplast is.

Gebruik in géén geval schoonmaakmiddelen met ammoniak of chloor!

Het is raadzaam de schoonmaakmiddelen vooraf te testen op het te reinigen materiaal, om eventuele beschadigingen te voorkomen.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.